Auto service

Service is een onmisbaar onderdeel in onze branche. Wij leggen vooral de focus op een goede en betrouwbare nazorg. Luisteren naar de behoefte van een klant is het allerbelangrijkst. Om juist in te kunnen spelen op de wens van onze klanten zijn wij druk bezig met vernieuwingen binnen het bedrijf. Een voorbeeld hiervan is de opzet van een flexibele ophaalservice voor defecte scooters en brommers.

Ons motto daarbij is 's-morgens brengen of ophalen en 's-middags klaar. Service met duidelijke afspraken vinden wij erg belangrijk, kleine reparaties worden daarom ook in een kort tijdsbestek meteen uitgevoerd.

 

Hieronder vindt u verdere informatie omtrent onze services in verkoop, reparatie en onderhoud van auto's.

Reparatie

Ons hoofddoel is het probleem voorgoed oplossen en de klant juist informeren.

 

Wij onderzoeken zorgvuldig wat defect is aan de auto en overleggen de reparatie opties met de klant. Mochten wij onderdelen vervangen, dan krijg je de belangrijke zaken bij het ophalen allemaal eerst te zien. Tevens geven wij u de nodige informatie.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbaar team met veel kennis? Dan bent u bij Scooter en Auto Service Landsmeer aan het juiste adres.

 

Klik op de 'Meer informatie' button om bij ons contact formulier te komen of neem telefonisch contact op via 0682363316 voor advies op maat.

S&A Service Landsmeer


Onderhoud

 Aandacht en onderhoud is een onmisbare factor voor het behoud van uw auto.

 

Wij bieden onze klanten graag het juiste onderhoud op maat.

Tevens werken wij met alle merken scooters. Voor klein onderhoud, groot onderhoud en costum made bent u van harte welkom in onze showroom.

 

Heeft uw scooter onderhoud nodig en zoekt u daarvoor een team met veel kennis? Dan bent u bij Scooter en Auto Service Landsmeer aan het juiste adres.

 

Klik op de 'Meer informatie' button om bij ons contact formulier te komen of neem telefonisch contact op via 0682363316 voor advies op maat.Scooters Landsmeer 

Zuideinde 45B

1121 CK  LANDSMEER

TEL:06-82363316

 

info@scooterslandsmeer.nl

Openingstijden:

Ma: 08:30 - 18:00
Di:   08:30 - 18:00
Wo: 
08:30 - 18:00
Do:  
08:30 - 21:00
Vr:   
08:30 - 18:00
Za:  
08:30 - 16:00

Milieuzone:
Beste klant, sinds 1 januari 2018 mogen brom- en snorfietsen met een datum (eerste toelating) van 2010 of ouder niet meer in de bebouwde kom van Amsterdam rijden. Heeft u een brom- of snorfiets met een datum (eerste toelating) tussen 1 januari 2008 en 1 januari 2011, dan komt u wel in aanmerking voor ontheffing.

 

Wij zullen uw voertuig keuren en registreren voor de gemeente. De kosten van deze ontheffing bedragen €40,-

 

De ontheffing wordt ter plekke geregeld, waardoor u meteen weer de weg op kan met uw brom- of snorfietsen.